درمان خروپف در خانه

فهرست مطالب

خروپف را چگونه در خانه درمان کنیم؟

درمان خروپف در خانه به روش های زیادی پیشنهاد می شود که می توان گفت بعضا روش های مقطعی هستند و مدت زمان اندکی به فرد کمک میکنند تا بتواند با مشکل خروپف در خواب مدارا کند اما قطعی درمان نمی شود.ما در مقاله درمان خروپف در خانه بعضی از این روش ها را بصورت مختصر توضیح میدهیم.

برای درمان خروپف در خانه ابتدا باید علت های ایجاد خروپف را شناسایی و ارزیابی کنیم که بعد بتوانیم بهترین راهکار را برای هرکدام از این علل درنظر بگیریم .نکته خیلی مهم این است که بعضی از این عوامل بصورت ساختاری است و مربوط به تغییرات نواحی حلق و قاعده  زبان است . بعضی دیگر مثل مصرف مشروبات  و مصرف غذای سنگین در آخر شب و دخانیات ، بصورت رفتارهای روزمره است که باید آرام آرام تغییر داده بشود .

راه های درمان خروپف در خانه:

برای درمان خروپف شبانه در خانه راه های متنوعی پیشنهاد می شود ، که هر کدام از این راه ها با توجه به میزان وضعیت خروپف هر فرد، اثرگذاری متفاوتی دارد، البته قابل توجه است که همه درمان های خروپف در منزل مقطعی هستند.در ادامه برخی از این راه های درمان را میتوانید بخوانید:

1-درمان  با عسل

2-درمان با چسب ضد خروپف

3-درمان با اسپری ضد خروپف

4-درمان  با دستگاه سی پاپ(CPAP)

5-درمان با دیوایس دهانی

6-دمنوش گیاهی برای خروپف

  • درمان با عسل:

عسل می‌تواند به کاهش خروپف کمک کند، اما درمانی قطعی محسوب نمی‌شود. عسل خاصیت ضدالتهابی دارد و می‌تواند مجاری تنفسی را مرطوب کرده و التهاب آن‌ها را کاهش دهد که در نتیجه باعث کاهش خروپف می‌شود. برای استفاده از این روش خانگی، یک قاشق عسل را در یک لیوان آب گرم حل کنید و قبل از خواب بنوشید. البته اگر خروپف شما با مشکلاتی چون آپنه انسدادی خواب همراه است یا شدت زیادی دارد، دیگر این روش جوابگو نیست .درمان با عسل بیشتر برای حالتی از خروپف که بسیار ضعیف می باشد مورد استفاده قرار میگیرد.

برای  اطلاعات بیشتر می توانید مقاله درمان خروپف با عسل را مطالعه کنید.

  • درمان با چسب ضد خروپف:

چسب‌های ضد خروپف می‌توانند به کاهش خروپف کمک کنند، به‌ویژه اگر علت آن تنگی مجاری بینی یا انسداد جزئی باشد. این چسب‌ها که روی قسمت خارجی بینی قرار می‌گیرند، با بازکردن مسیرهای هوایی بینی جریان هوا را بهبود می‌بخشند و از لرزش بافت‌ها که موجب خروپف می‌شود، جلوگیری می‌کنند. استفاده از آن‌ها ساده است و معمولاً عوارض جانبی خاصی ندارند.البته این روش هم برای کسانی که خروپف شدید و آپنه انسدادی دارند  دارند چاره ساز نیست.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید  مقاله چسب ضد خروپف را مطالعه کنید.

  • درمان  با دستگاه سی پاپ(CPAP):

درمان خروپف با دستگاه سی پپ (CPAP) یا فشار مثبت مداوم راه هوایی به‌طور گسترده برای افرادی که از آپنه انسدادی خواب رنج می‌برند، به‌کار می‌رود. این دستگاه با ایجاد فشار ملایم و پیوسته در راه هوایی فوقانی از انسدادهای مکرر در هنگام خواب جلوگیری می‌کند، که خود علت اصلی خروپف و کاهش کیفیت خواب در این افراد است. استفاده از CPAP باعث می‌شود جریان هوا به‌راحتی از راه‌های هوایی عبور کند و خواب عمیق و بدون خروپف برای فرد فراهم شود، که بهبود کیفیت خواب و کاهش علائمی نظیر خواب‌آلودگی در طول روز را به‌همراه دارد.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید  مقاله دستگاه سی پاپ را مطالعه کنید.

  • درمان با دیوایس دهانی:

دستگاه‌های دهانی ضد خروپف، که به‌عنوان دیواس‌های دهانی شناخته می‌شوند، با جابجایی موقعیت فک پایین و زبان به کاهش خروپف کمک می‌کنند. این دستگاه‌ها که شبیه به محافظ دندان هستند، در طول شب فک را کمی به جلو می‌آورند و فضای بیشتری در پشت گلو ایجاد می‌کنند. این حرکت باعث باز ماندن راه‌های هوایی فوقانی و جلوگیری از ارتعاش بافت‌های نرم می‌شود، که عامل اصلی ایجاد صداهای خروپف است. این دستگاه‌ها برای افراد مبتلا به خروپف خفیف تا متوسط و آپنه خواب غیرشدید مناسب هستند و به‌طور قابل توجهی کیفیت خواب و راحتی تنفس را بهبود می‌بخشند.

برای درمان خروپف در خانه مهمترین کار برطرف کردن علت های رفتاری زندگی است .رفع استرس و انجام ورزش برای کاهش استرس بسیار عالی جواب میدهد . برای رفع خستگی کاری روزانه ، استفاده از روشهای ریلاکس آخر شب و دوش آب سرد بسیار عالی است .استفاده از ورزشهای ناحیه حلق و زبان خیلی موثر است و بهترین روش برای تقویت عضلات ناحیه حلق است .

  • درمان با دمنوش گیاهی:

دمنوش‌های گیاهی، به‌ویژه ترکیباتی که خاصیت ضد التهابی و آرام‌بخش دارند، می‌توانند به کاهش خروپف کمک کنند. دمنوش‌هایی مانند زنجبیل، نعناع، بابونه و اسطوخودوس باعث کاهش التهاب و تورم بافت‌های گلو و مجاری تنفسی می‌شوند و می‌توانند به باز شدن راه‌های هوایی کمک کنند. برخی از این گیاهان نیز با شل کردن عضلات راه‌های هوایی و تسهیل تنفس شبانه، از ارتعاشات اضافی بافت‌های نرم جلوگیری می‌کنند. اگرچه دمنوش‌های گیاهی نمی‌توانند جایگزین درمان‌های مؤثر و تخصصی برای آپنه خواب یا خروپف شدید باشند، اما در موارد خروپف خفیف می‌توانند راه‌حلی طبیعی و مکمل برای بهبود کیفیت خواب باشند.

برای اطلاعات بیشتر  برای درمان خرخر در خواب یا همان خروپف مقاله درمان خروپف با دمنوش گیاهی را مطالعه کنید.

اما روش پیشنهادی ما این است که از درمان قطعی خروپف استفاده کنید که یکی از جدیدترین روشهای روز دنیا درمان خروپف با لیزر است که میتوانید اطلاعات تکمیلی را اینجا مطالعه کنید.

 

6

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط: